Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
German de
Ön itt jár: > >

WEBOX

WEBOX terminál - Promóció keretén belül MOST INGYENES 2015. november 30-ig, ami 2015. december 20-ig meghosszabhat.

Gyors, egyszerű, és innovatív!

Nem szeretsz alkalmazkodni? Vedd át bármikor!

Kérd megrendelésed bármely Webox terminálba ingyenesen, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni. A nap 24 órájában bármikor (legyen az hétvége vagy ünnepnap) és bárhol. A saját tárolód nyitásához pedig nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi QR vagy numerikus nyitókódodra.

Hol találom?

Webox terminálok listája »

Milyen termékek vehetőek át WEBOX terminálon?

Egy rekeszbe egyszerre egy csomag rendelhető, melynek súlya maximálisan 25 kg és mérete nem haladja meg a legnagyobb rekesz méretét. A Webox terminálokon 3 különböző méretű rekeszt találsz, úgymint a legkisebb 8x38x64 cm-es, a közepes 19x38x64 cm-es és a legnagyobb 41x38x64 cm-es.

Biztonságosak a WEBOX terminálok?

Nincs mitől félned, hiszen az egyedi QR és numerikus kódot, a rekesz tartalmát egyedül csak Te ismered, így más nem juthat az erős acélból készült rekesz tartalmához. A Webox terminálok épségére egyenként 3 db CCTV kamera vigyáz, ezen felül a csomagok biztosítva vannak 150.000 Ft értékig.

Hogyan működik?

  • Vásárolj online áruházunkban és a szállítási mód kiválasztásánál kérj Webox szállítást! Válaszd ki a hozzád legközelebb eső vagy legkényelmesebben megközelíthető Webox terminált.
  • A Webox csapata SMS-ben vagy e-mailben küld értesítést, amint csomagod megkezdte az útját, valamint elküldi a szükséges kódokat. Ezután végig követheted a csomagodat, ha beírod a csomagkereső alkalmazásbaa csomagod számát.
    • Az SMS-ben vagy e-mailben kapott egyedi QR és numerikus kód beolvasásával akár 7 másodperc alatt lebonyolíthatod az átvételt!
    • Ha utánvéttel rendeltél a Webox terminálnál a bankkártyáddal ki is fizetheted. Néhány egyszerű lépés az érintőképernyőn és már Tiéd is a megrendelt termék!
  • A folyamat végeztével a rendszer kinyitja annak a rekesznek az ajtaját, ahova a csomagodat behelyeztük és már viheted is, bármikor is érkeztél!