Termékek Menü
0
Hungarian hu
English en
German de

A Fitocavallo webáruház megújulása

2015-10-25 00:00:00
A Fitocavallo webáruház megújulása

Mostanra a vevőink megbízható kiszolgálása végett egy korszerűbb rendszerre volt szükségünk, mely hatékonyan tudja támogatni a rendelések kezelését.

Webáruházunk a www.dzsar.hu helyett a www.dzsar.eu alatt érhető el.

Mit kell tennie?

A régi webáruházból a vevői adatokat bevittük az újba. Első belépésnél jelszó emlékeztetővel tudnak új jelszót létrehozni és utána belépni. Egyelőre lehetőséget biztosítunk belépni a régi webáruházba is, de rendelést már ott nem fogadunk.

Kérjük, nézzék át a regisztrációs adataikat rendelés előtt, mivel az eddigi manuális átvitel helyett a számlázó program és szállítói címiratkitöltő programok automatikusan fogják megkapni ezeket az adatok.

 

Fontos információ - bankkártyás fizetés

Fizetési szolgáltatót váltunk, melyek bevezetése folyamatos. Jelenleg a MASTERPASS fizetést választva az OTPay mobiltárcával rendelkezők tudnak bankkártyával fizetni. (Ingyenes mobiltárca regisztrációhoz nem szükséges OTP bankszámla). A ShoprenterPAY-t választva jelenleg csak VISA kártyákkal lehet fizetni, 2015.10.27-től pedig már MasterCard kártyákkal is használható lesz. Pár héten belül pedig a teljes fejlesztés, és szerződés élesítése után az OTP Bank fizetési rendszerén keresztül Ameriacan Express kártyákkal is lehet fizetni.

 

VÁLTOZÁS A SZÁMLÁZÁSBAN

A www.dzsar.eu webáruház üzemeltetője az eddigi papíralapú számlaküldés helyett „távnyomtatással” jutatja el a kiállított számlákat, ami NAV által elfogadott (http://www.kulcs-soft.hu/kulcs-ugyvitel/modules/felhasznaloi-elmeny/NAV_allasfoglalas_tavnyomtatas.pdf ). Folyamata: programunk a számla kiállításakor egy email küld Önnek egy linkkel, ahol PDF formátumban letöltheti a számlát. Aki el tudja számolni a kiállított számlázási névre, annak csak ki kell nyomtatnia ( a gépi úton kiállított számlák aláírás és pecsét nélkül is hitelesek) és könyvelőjének oda adnia. Természetesen aki kéri, annak papír alapon is megküldjük a számlát.

 

Szállítás

Rövidesen WEBOX és PickPack pontos szállítás is elérhetővé válik, amelyet a kissúlyú termékeket rendelőknek kedvez majd az alacsonyabb szállítási költség miatt.

 

Milyen előnyei vannak az új rendszernek?

Megbízhatóság jelentősen jobb lesz (regisztrációs, belépési, véletlenszerű státuszváltozási és egyéb problémák megszűnnek).

Az adatok automatikus továbbítása a szállítói és számlázó rendszerekbe megszünteti a manuális átvitelből eredő hibázásokat.

Webáruházunk most már okostelefonon, és tableten is kényelmesen használható lesz.

 

Kérjük, hogy új webáruházunkkal kapcsolatban észrevételüket a dzsar@dzsar.hu email címen tegyék meg. Köszönjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Szállítási információ

    GLS Házhozszállítás

 GLS Csomagpont

 MPL házhozszállítás

 MPL Posta Pont

 Pick Pack Pont

WEBOX